Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiai su universaliais prieskoniais
Paprastai mėsos ežiukai verdami su ryžiais, tačiau galite nukrypti nuo tradicijos ir vietoj ryžių naudoti bulves, o ežiukus virti kaip mini troškinius. Bulvės gražiai sujungia visus sluoksnius ir suteikia minkštumo tankesnei maltos mėsos tekstūrai. Kad ežiukai būtų kvapnūs, druską pakeiskite universaliu prieskoniu, į kurį įeina ir druska, ir džiovintos daržovės, žolelės bei įvairūs prieskoniai.
Žingsnis 1
Pasigaminkite ruošinius. Sumaišykite maltą mėsą su universaliais prieskoniais ir česnaku. Sumaišykite iki vientisos masės. Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite grybus ir pakepinkite, tada sudėkite svogūną ir kepkite, kol iškeps. Jei reikia, įpilkite vandens.
Žingsnis 2
Kepkite ežiukus, kol iškeps. Ant kepimo skardos sudėkite 12 tortilijų formos maltinukų. Ant faršo dėkite grybų ir svogūnų, tada bulvių, aptepkite majonezu. Kiekvieną riestainį apibarstykite sūriu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos