Fricassee orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Fricassee orkaitėje

Fricassee - tai troškinys, gaminamas iš mėsos baltajame vyne. Dėl to patiekalas yra labai skanus ir sotus. Jei svarstote, kaip pamaitinti šeimą, fricassee yra puikus patiekalas, kuris pradžiugins puikiu skoniu, paįvairins kasdienę mitybą ir suteiks prancūziško žavesio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Fricassee orkaitėje Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir pakepinkite svieste, kol taps skaidrus. Tada ant svogūno išdėliokite vištienos gabalėlius, supilkite vištienos sultinį, baltąjį vyną, česnaką ir Provanso žoleles. Užvirinkite. Tada uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol vištiena išvirs iki pusės, tai užtruks apie 30-40 minučių. Kol vištiena verda, reikia apkepti bulves ir grybus.

Žingsnis 2

Fricassee orkaitėje Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įdėkite 30 g sviesto, tada sudėkite grybus, petražolių šakelę ir, kai grybai bus paruošti, įmeskite porą skiltelių česnako, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kepkite bulves svieste, kol jos įpusės virti.

Žingsnis 3

Fricassee orkaitėje Žingsnis 3
Mėsą su sultiniu sudėkite į kepimo formą, šalia sudėkite bulves, o ant viršaus - grybus. Pašaukite į įkaitintą iki 190 laipsnių Celsijaus orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos