valgom.lt

Fricassee

Tai yra prancūziškas patiekalas, kuriame yra mėsos arba paukštienos gabalėliai, virti grietinėlėje su daržovėmis ir prieskoniais, dažnai patiekiami ant ryžių ar bulvių.

TOP 5 Fricassee receptai

Marta
Fricassee orkaitėje
Albinas Paulauskas
Vištienos frikasė receptas
Beata
Švelnus frikase su vištienos širdelėmis ir kariu
Beata
Vištienos frikasė grietinėlės padaže
Augustinas Baranauskas
Fricassee su grybais

Fricassee - 9 naujausi receptai

Albinas Paulauskas
Vištienos frikasė receptas
Beata
Vištienos frikasė grietinėlės padaže
Marta
Fricassee orkaitėje
Beata
Švelnus frikase su vištienos širdelėmis ir kariu
Augustinas Baranauskas
Vištienos frikasė su grybais
Marta
Skanus kalakutienos frikasė su grybais
Augustinas Baranauskas
Vištienos krūtinėlės frikasė
Augustinas Baranauskas
Fricassee su grybais
Nijolė Žukauskienė
Švelnus triušienos frikasė vyno padaže
Copyright © 2025 valgom.lt Apie mus Taisyklės ir sąlygos Privatumo politika