Publikavimo data: 2024-05-26
Švelnus frikase su vištienos širdelėmis ir kariu
Ne visi mėgsta tokį produktą kaip vištienos širdelės, greičiausiai dėl nežinojimo, kaip jas geriau ir skaniau paruošti. Tačiau tokie patiekalai kaip kariuotos vištienos širdelės frikasė viską sustato į savo vietas. O paprastos žarnos tampa restoranų virtuvės patiekalu. Svarbiausia žinoti visas jų ruošimo subtilybes, tačiau to visada galima išmokti. Pats patiekalas paruošiamas per trumpą laiką.
Žingsnis 1
Supjaustykite širdeles pusiau, pievagrybius griežinėliais ir svogūnus kubeliais. Pirmiausia pakepinkite svogūnus, tada sudėkite grybus. Kurį laiką troškinkite.
Žingsnis 2
Širdis sudėkite į kitą keptuvę. Kepkite jas ant didelės ugnies 3-5 minutes, kol paruduos.
Žingsnis 3
Į širdis įberkite druskos ir kario, po kelių minučių - grybų, svogūnų ir grietinės. Išmaišykite ir troškinkite po dangčiu 5-7 minutes, kol išvirs.
Kategorijos