Švelnus frikase su vištienos širdelėmis ir kariu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Švelnus frikase su vištienos širdelėmis ir kariu

Ne visi mėgsta tokį produktą kaip vištienos širdelės, greičiausiai dėl nežinojimo, kaip jas geriau ir skaniau paruošti. Tačiau tokie patiekalai kaip kariuotos vištienos širdelės frikasė viską sustato į savo vietas. O paprastos žarnos tampa restoranų virtuvės patiekalu. Svarbiausia žinoti visas jų ruošimo subtilybes, tačiau to visada galima išmokti. Pats patiekalas paruošiamas per trumpą laiką.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus frikase su vištienos širdelėmis ir kariu Žingsnis 1
Supjaustykite širdeles pusiau, pievagrybius griežinėliais ir svogūnus kubeliais. Pirmiausia pakepinkite svogūnus, tada sudėkite grybus. Kurį laiką troškinkite.

Žingsnis 2

Švelnus frikase su vištienos širdelėmis ir kariu Žingsnis 2
Širdis sudėkite į kitą keptuvę. Kepkite jas ant didelės ugnies 3-5 minutes, kol paruduos.

Žingsnis 3

Švelnus frikase su vištienos širdelėmis ir kariu Žingsnis 3
Į širdis įberkite druskos ir kario, po kelių minučių - grybų, svogūnų ir grietinės. Išmaišykite ir troškinkite po dangčiu 5-7 minutes, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos