Publikavimo data: 2024-06-16
Vištienos frikasė su grybais
Šis receptas prieinamas net pradedantiesiems virėjams. Vištiena būna labai minkšta. Fricassee ruošiamas labai greitai ir iš turimų produktų bei derinamas su bet kokiu garnyru.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir augalinį aliejų. Į keptuvę sudėkite plonomis juostelėmis supjaustytą vištieną ir apkepkite.
Žingsnis 2
Sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Pakepinkite, kol taps auksinės spalvos, tada sudėkite grybus ir kartu pakepinkite apie 6 minutes.
Žingsnis 3
Suberkite miltus, druską ir prieskonius. Išmaišykite ir virkite dar 2 minutes.
Žingsnis 4
Supilkite į keptuvę grietinėlę ir viską užvirinkite.
Kategorijos