Publikavimo data: 2024-06-16
Gardus daržovių troškinys su baklažanais ir grybais
Daržovių troškinys su tokiu gausiu naudingų produktų rinkiniu virsta labai sveiku vitamininiu patiekalu, kuriame kiekviena daržovė atlieka savo nepakeičiamą vaidmenį. Baklažanai, grybai, pomidorai, svogūnai, bulvės suteikia unikalių medžiagų ir skonio. Toks patiekalas turėtų būti ant kiekvienos sveikata besirūpinančios šeimos stalo. Be to, jis nebrangus ir greitai paruošiamas.
Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir apkepkite augaliniame aliejuje. Įberkite druskos ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Baklažanus supjaustykite apvaliais griežinėliais ir kepkite, kol paruduos. Apkepkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus.
Žingsnis 3
Pirmiausia į kepimo indą sudėkite baklažanus, tada grybus ir svogūnus. Į formą kaip kitą sluoksnį sudėkite apskritimais supjaustytas bulves.
Žingsnis 4
Pomidorus sutrinkite trintuvu iki masės, suberkite žoleles ir užpilkite ant daržovių. Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos