Gardus kepsnys su kaulu ir grybais grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Gardus kepsnys su kaulu ir grybais grietinėlės padaže

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardus kepsnys su kaulu ir grybais grietinėlės padaže Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą kepsniais. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, užpilkite mėsą raudonuoju vynu ir palikite ją šiek tiek pastovėti, kad įsigertų skonis ir aromatas.

Žingsnis 2

Gardus kepsnys su kaulu ir grybais grietinėlės padaže Žingsnis 2
Kol kepsniai marinuojasi, įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją aliejumi. Ant įkaitintos keptuvės dėkite marinuotą mėsą ir kepkite uždengę uždengtu dangčiu po 40 minučių iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Gardus kepsnys su kaulu ir grybais grietinėlės padaže Žingsnis 3
Kol kepsniai kepa, paruoškite grybų padažą. Išvalykite grybus ir supjaustykite juos griežinėliais. Taip pat supjaustykite svogūnus ketvirčiais ir įkaitintoje keptuvėje su sviestu pakepinkite grybus ir svogūnus, kol taps auksiniai. Į keptuvę supilkite grietinėlę ir kepkite dar 5 minutes, tada supilkite raudonąjį vyną ir dar 2 minutes palikite, kad išgaruotų alkoholis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos