Publikavimo data: 2024-05-15
Gardus kepsnys su kaulu ir grybais grietinėlės padaže
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą kepsniais. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, užpilkite mėsą raudonuoju vynu ir palikite ją šiek tiek pastovėti, kad įsigertų skonis ir aromatas.
Žingsnis 2
Kol kepsniai marinuojasi, įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją aliejumi. Ant įkaitintos keptuvės dėkite marinuotą mėsą ir kepkite uždengę uždengtu dangčiu po 40 minučių iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Kol kepsniai kepa, paruoškite grybų padažą. Išvalykite grybus ir supjaustykite juos griežinėliais. Taip pat supjaustykite svogūnus ketvirčiais ir įkaitintoje keptuvėje su sviestu pakepinkite grybus ir svogūnus, kol taps auksiniai. Į keptuvę supilkite grietinėlę ir kepkite dar 5 minutes, tada supilkite raudonąjį vyną ir dar 2 minutes palikite, kad išgaruotų alkoholis.
Kategorijos