Publikavimo data: 2025-08-19
Gardūs kimči kopūstai su baklažanais
Kimči kopūstai yra tradicinis korėjiečių patiekalas, pasižymintis malonia traškia tekstūra ir pikantišku skoniu. Šį patiekalą galima derinti su beveik bet kokiu ingredientu - nuo rūgščių spanguolių iki nerūgštaus tofu. Apetitiški kimči kopūstai su baklažanais yra puikus šios rūšies patiekalas, kuris ne tik nenuvils, bet ir maloniai pradžiugins ir net nustebins visus, kurie jo paragaus.
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite vandens, kad užvirtų. Tuo tarpu baklažaną supjaustykite gana stambiais griežinėliais. Sudėkite baklažanus į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 5 minutes, tada nusausinkite juos sietelyje.
Žingsnis 2
Kopūstus susmulkinkite peiliu ir lengvai paspauskite rankomis, kad išsiskirtų sultys. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais, o svogūną - pusžiedžiais. Peiliu smulkiai supjaustykite česnaką ir prieskonines žoleles.
Žingsnis 3
Gilioje salotinėje sumaišykite visus patiekalo elementus: susmulkintus kopūstus, virtus baklažanus, supjaustytas morkas, svogūnus ir česnakus. Įberkite cukraus, druskos ir prieskonių, salotas apšlakstykite actu. Dėkite į šaldytuvą 6 valandoms, kad prisitrauktų.
Kategorijos