Publikavimo data: 2024-05-15
Gardūs vištienos suktinukai su sūriu ir žolelėmis
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite plonais griežinėliais ir plaktuku švelniai perbraukite per maistinę plėvelę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Sutrinkite česnaką ir juo apvoliokite filė. Leiskite mėsai pastovėti.
Žingsnis 2
Kol mėsa troškinama, sutarkuokite sūrį stambia tarka, sumaišykite jį su smulkintomis žolelėmis, pvz. petražolėmis. Mišinį dėkite ant vieno filė krašto ir suvyniokite. Kad suktinukas nesuplyštų, sutvirtinkite jį dantų krapštuku. Tą patį padarykite ir su likusiais gabalėliais.
Žingsnis 3
Vištienos suktinukus apvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos