Gardžios klasikinės derūnos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gardžios klasikinės derūnos

Klasikiniai derliai yra sotus ir skanus patiekalas, žinomas daugelyje pasaulio virtuvių. Į keptas bulves panašios bulvytės gali būti patiekiamos kaip atskiras patiekalas arba su mėsa ir daržovėmis, tačiau bet kuriuo atveju jos patiks visiems. Juos paruošti nesudėtinga, neprailgsta, o produktai yra iš pigiausiųjų kategorijos.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Gardžios klasikinės derūnos Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite stambia (vidutinio dydžio) tarka. Sudėkite kiaušinius, miltus, plonais griežinėliais supjaustytą svogūną, druską. Viską sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Gardžios klasikinės derūnos Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus. Į keptuvę šaukštu dėkite šerbetus ir suformuokite nedidelius paplotėlius. Kepkite iš abiejų pusių. Jei dubenyje susidaro skysčio, pašalinkite jį šaukštu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, islandija, pusryčiai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, draniki, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, draniki su sūriu, vakarienė su bulvėmis, pusryčiai su sūriu, draniki su kiaušiniu

Kategorijos