Publikavimo data: 2024-05-25
Gardžios klasikinės derūnos
Klasikiniai derliai yra sotus ir skanus patiekalas, žinomas daugelyje pasaulio virtuvių. Į keptas bulves panašios bulvytės gali būti patiekiamos kaip atskiras patiekalas arba su mėsa ir daržovėmis, tačiau bet kuriuo atveju jos patiks visiems. Juos paruošti nesudėtinga, neprailgsta, o produktai yra iš pigiausiųjų kategorijos.
Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite stambia (vidutinio dydžio) tarka. Sudėkite kiaušinius, miltus, plonais griežinėliais supjaustytą svogūną, druską. Viską sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus. Į keptuvę šaukštu dėkite šerbetus ir suformuokite nedidelius paplotėlius. Kepkite iš abiejų pusių. Jei dubenyje susidaro skysčio, pašalinkite jį šaukštu.
Kategorijos