Garuose troškintas lašišos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Garuose troškintas lašišos kepsnys

Maistas, paruoštas garuose, yra dietinės mitybos pagrindas. Tokiuose patiekaluose nenaudojami riebalai ir aliejus, todėl jie ypač rekomenduojami sergant virškinimo sistemos ligomis. Be to, garuose virta dieta yra puikus būdas numesti svorio. Norint paruošti garuose virtą lašišos kepsnį, nebūtina turėti garintuvo. Galite naudoti seną išbandytą metodą: puodą su verdančiu vandeniu ir durklą. Jei vandenį užvirinsite iš anksto, žuvis bus paruošta per 10-15 minučių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Garuose troškintas lašišos kepsnys Žingsnis 1
Nusiųskite kepsnius į "garintuvą". Ištepkite gaubtuvo dugną aliejumi, padėkite jį ant puodo su verdančiu vandeniu ir išdėliokite lašišos gabalėlius. Virkite 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Garuose troškintas lašišos kepsnys Žingsnis 2
Pagardinkite kepsnius prieskoniais ir baigkite kepti. Likus kelioms minutėms iki kepimo pagardinkite lašišą druska ir pipirais. Apšlakstykite pusės citrinos sultimis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos