Publikavimo data: 2024-06-08
Garuose troškintas lašišos kepsnys
Maistas, paruoštas garuose, yra dietinės mitybos pagrindas. Tokiuose patiekaluose nenaudojami riebalai ir aliejus, todėl jie ypač rekomenduojami sergant virškinimo sistemos ligomis. Be to, garuose virta dieta yra puikus būdas numesti svorio. Norint paruošti garuose virtą lašišos kepsnį, nebūtina turėti garintuvo. Galite naudoti seną išbandytą metodą: puodą su verdančiu vandeniu ir durklą. Jei vandenį užvirinsite iš anksto, žuvis bus paruošta per 10-15 minučių.
Žingsnis 1
Nusiųskite kepsnius į "garintuvą". Ištepkite gaubtuvo dugną aliejumi, padėkite jį ant puodo su verdančiu vandeniu ir išdėliokite lašišos gabalėlius. Virkite 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Pagardinkite kepsnius prieskoniais ir baigkite kepti. Likus kelioms minutėms iki kepimo pagardinkite lašišą druska ir pipirais. Apšlakstykite pusės citrinos sultimis.
Kategorijos