Publikavimo data: 2024-06-11
Garuose troškintas lašišos kepsnys
Tobulas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Vien tik jo vaizdas gali sužadinti apetitą. Viena populiariausių žuvų kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant, nes jis skanus net ir žalias. Lašišos kepsnį galima kepti keptuvėje, kepti orkaitėje arba virti garuose. Taip žuvis išsaugos visas naudingąsias savybes.
Žingsnis 1
Lašišos kepsnius iš abiejų pusių pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite ir sudėkite į garintuvą.
Žingsnis 2
Uždenkite garintuvą dangčiu ir įjunkite 20 minučių.
Žingsnis 3
Išimkite lašišos kepsnius iš garintuvo ir išdėliokite į serviravimo lėkštes, papuoškite patiekalą citrinos griežinėliais ir salotų lapu.
Kategorijos