Garuose troškintas lašišos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Garuose troškintas lašišos kepsnys

Tobulas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Vien tik jo vaizdas gali sužadinti apetitą. Viena populiariausių žuvų kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant, nes jis skanus net ir žalias. Lašišos kepsnį galima kepti keptuvėje, kepti orkaitėje arba virti garuose. Taip žuvis išsaugos visas naudingąsias savybes.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Garuose troškintas lašišos kepsnys Žingsnis 1
Lašišos kepsnius iš abiejų pusių pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite ir sudėkite į garintuvą.

Žingsnis 2

Garuose troškintas lašišos kepsnys Žingsnis 2
Uždenkite garintuvą dangčiu ir įjunkite 20 minučių.

Žingsnis 3

Garuose troškintas lašišos kepsnys Žingsnis 3
Išimkite lašišos kepsnius iš garintuvo ir išdėliokite į serviravimo lėkštes, papuoškite patiekalą citrinos griežinėliais ir salotų lapu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos