Gausi karpių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausi karpių sriuba

Karpių sriuba - tradicinis žvejų ir turistų patiekalas. Norėdami pasinerti į vasaros atostogų atmosferą, pabandykite tokį patiekalą pasigaminti namuose. Šviežioje žuvyje gausu mikroelementų, kurie stiprina kaulų ir raumenų sistemą, o daržovės yra naudingų vitaminų lobynas. Patiekalas bus labai skanus ir sveikas visai šeimai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
48 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausi karpių sriuba Žingsnis 1
Pirmiausia išvirkite sultinį, kol daržovės išvirs. Ant ugnies pastatykite puodą su vandeniu, įdėkite lauro lapą ir kelis raudonėlio žirnelius pipirų. Bulves ir svogūną supjaustykite stambiais gabalais, papriką - griežinėliais, o pomidorą - kubeliais. Visas supjaustytas daržoves ir visą svogūną įmeskite į verdantį vandenį.

Žingsnis 2

Gausi karpių sriuba Žingsnis 2
Supjaustykite žuvį gabalėliais. Galvos neišmeskite, sriubą virkite su ja, kad sultinys būtų sodresnis. Įdėkite stambiai supjaustytų žolelių, tiesiai su koteliu. Sriubą virkite apie 10 minučių, žuvies gabaliukai neturi suirti. Pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos