Gausi skumbrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausi skumbrės sriuba

Žuvies sriuba - tai patiekalas, kurio įvairių variantų yra beveik visose pasaulio virtuvėse. Bouillabaisse, sriuba, tom yum - variantų yra daugybė. Skumbrės sriuba - tai skanus, tirštas sultinys, puikiai išvirta žuvis, aromatingas kepinys. Nuostabus pirmasis patiekalas, galintis atskiesti mitybą naujais skoniais.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Gausi skumbrės sriuba Žingsnis 1
Bulves ir svogūnus supjaustykite stambiais kubeliais, o skumbrę - dideliais gabalais. Sutarkuokite morkas ir susmulkinkite žoleles. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, tada sudėkite morkas ir dar minutę pakepinkite.

Žingsnis 2

Gausi skumbrės sriuba Žingsnis 2
Trijų litrų puode užvirinkite vandenį, įberkite druskos, prieskonių ir lauro lapą, šiek tiek pavirkite, tada sudėkite bulves, pakepinkite ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Gausi skumbrės sriuba Žingsnis 3
Po 5 minučių į puodą su sultiniu suberkite dideliais gabalais supjaustytą žuvį ir virkite, kol ji bus paruošta; žuvis turi lengvai suskilti į dribsnius. Baigiant virti į sriubą įberkite smulkintų žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos