Gausi skumbrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausi skumbrės sriuba

Žuvies sriuba - tai patiekalas, kurio įvairių variantų yra beveik visose pasaulio virtuvėse. Bouillabaisse, sriuba, tom yum - variantų yra daugybė. Skumbrės sriuba - tai skanus, tirštas sultinys, puikiai išvirta žuvis, aromatingas kepinys. Nuostabus pirmasis patiekalas, galintis atskiesti mitybą naujais skoniais.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausi skumbrės sriuba Žingsnis 1
Bulves ir svogūnus supjaustykite stambiais kubeliais, o skumbrę - dideliais gabalais. Sutarkuokite morkas ir susmulkinkite žoleles. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, tada sudėkite morkas ir dar minutę pakepinkite.

Žingsnis 2

Gausi skumbrės sriuba Žingsnis 2
Trijų litrų puode užvirinkite vandenį, įberkite druskos, prieskonių ir lauro lapą, šiek tiek pavirkite, tada sudėkite bulves, pakepinkite ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Gausi skumbrės sriuba Žingsnis 3
Po 5 minučių į puodą su sultiniu suberkite dideliais gabalais supjaustytą žuvį ir virkite, kol ji bus paruošta; žuvis turi lengvai suskilti į dribsnius. Baigiant virti į sriubą įberkite smulkintų žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos