Publikavimo data: 2024-06-09
Gausi skumbrės sriuba
Žuvies sriuba - tai patiekalas, kurio įvairių variantų yra beveik visose pasaulio virtuvėse. Bouillabaisse, sriuba, tom yum - variantų yra daugybė. Skumbrės sriuba - tai skanus, tirštas sultinys, puikiai išvirta žuvis, aromatingas kepinys. Nuostabus pirmasis patiekalas, galintis atskiesti mitybą naujais skoniais.
Žingsnis 1
Bulves ir svogūnus supjaustykite stambiais kubeliais, o skumbrę - dideliais gabalais. Sutarkuokite morkas ir susmulkinkite žoleles. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, tada sudėkite morkas ir dar minutę pakepinkite.
Žingsnis 2
Trijų litrų puode užvirinkite vandenį, įberkite druskos, prieskonių ir lauro lapą, šiek tiek pavirkite, tada sudėkite bulves, pakepinkite ir virkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Po 5 minučių į puodą su sultiniu suberkite dideliais gabalais supjaustytą žuvį ir virkite, kol ji bus paruošta; žuvis turi lengvai suskilti į dribsnius. Baigiant virti į sriubą įberkite smulkintų žolelių.
Kategorijos