Publikavimo data: 2024-06-09
Gausios salotos su grybais
Šampinjonai yra populiariausi grybai visame pasaulyje. Jie kepami, verdami, marinuojami, sūdomi, naudojami kaip kepinių įdaras, dedami į salotas. Šiame recepte derinama vištiena, grybai ir daržovės, viskas užpilama majonezu.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite grybus. Viską pakepinkite, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Ant lėkštės dugno dėkite grybų ir svogūnų sluoksnį, aptepkite majonezu. Tada sluoksnį mėsos, majonezo. Kitas sluoksnis - morkos ir vėl majonezas. Viršutinis sluoksnis - agurkai.
Kategorijos