Gausios salotos su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausios salotos su grybais

Šampinjonai yra populiariausi grybai visame pasaulyje. Jie kepami, verdami, marinuojami, sūdomi, naudojami kaip kepinių įdaras, dedami į salotas. Šiame recepte derinama vištiena, grybai ir daržovės, viskas užpilama majonezu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausios salotos su grybais Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite grybus. Viską pakepinkite, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 2

Gausios salotos su grybais Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Ant lėkštės dugno dėkite grybų ir svogūnų sluoksnį, aptepkite majonezu. Tada sluoksnį mėsos, majonezo. Kitas sluoksnis - morkos ir vėl majonezas. Viršutinis sluoksnis - agurkai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos