Publikavimo data: 2025-08-17
Gausios salotos su vištiena ir riešutais
Salotos su vištienos filė ir kedro riešutais - prabangus ir sotus patiekalas. Dėl abrikosų jos įgauna malonų saldžiarūgštį skonį ir yra praturtintos sveikomis maistinėmis skaidulomis. Riešutus geriau dėti sveikus - salotos atrodys gražiau. Patiekalą galima sluoksniais išdėlioti permatomoje salotinėje arba supilti ant plokščios lėkštės kaip skaidrę, taip išvysite ryškų žalumynų ir abrikosų su morkomis kontrastą.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Smulkiai supjaustykite vištienos filė ir abrikosus. Morkas sutarkuokite tarka. Susmulkinkite žoleles. Jei norite, graikinius riešutus sutrinkite į trupinius arba palikite sveikus.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas sluoksniais. Pirmiausia į salotinę sudėkite vištieną, tada morkas, abrikosus ir kiaušinius. Kiekvieną sluoksnį aptepkite majonezu. Ant viršaus pabarstykite riešutais ir žolelėmis.
Kategorijos