Gausus bulvių troškinys su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Gausus bulvių troškinys su malta mėsa

Skanus, sotus bulvių apkepas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausus bulvių troškinys su malta mėsa Žingsnis 1
Išvirkite bulves ir jas sutrinkite.

Žingsnis 2

Gausus bulvių troškinys su malta mėsa Žingsnis 2
Apkepkite maltą mėsą su svogūnais, žolelėmis ir prieskoniais, druska.

Žingsnis 3

Gausus bulvių troškinys su malta mėsa Žingsnis 3
Paruoškite įdarą - suplakite kiaušinius su grietine, įberkite žolelių, druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Gausus bulvių troškinys su malta mėsa Žingsnis 4
Tada išdėliokite kepimo indą. Ant formos užtepkite pusę tyrės.

Žingsnis 5

Gausus bulvių troškinys su malta mėsa Žingsnis 5
Sudėkite maltą mėsą.

Žingsnis 6

Gausus bulvių troškinys su malta mėsa Žingsnis 6
Ant viršaus užberkite likusią košės dalį ir užpilkite įdarą.

Žingsnis 7

Kepkite 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos