Gazpačo sriuba su feta receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-02

Gazpačo sriuba su feta receptas

Kažkada buvęs darbininkų patiekalas, dabar gazpačo patiekiamas madingiausiuose pasaulio restoranuose. 2013 m. ši sriuba buvo patiekta net Ispanijos karalienės ir karaliaus priėmime. Gazpacho - tai lengva daržovių sriuba su pomidorais ir alyvuogių aliejumi. Šis patiekalas idealiai tinka karštuoju metų laiku, kai nesinori be reikalo įjungti viryklės.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
48 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gazpačo sriuba su feta receptas Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite daržoves ir paruoškite darbo paviršių.

Žingsnis 2

Gazpačo sriuba su feta receptas Žingsnis 2
Agurką ir papriką supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Gazpačo sriuba su feta receptas Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 4

Gazpačo sriuba su feta receptas Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite į keturias dalis.

Žingsnis 5

Gazpačo sriuba su feta receptas Žingsnis 5
Sudėkite daržoves į trintuvo dubenį.

Žingsnis 6

Gazpačo sriuba su feta receptas Žingsnis 6
Pagal skonį įpilkite alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų.

Žingsnis 7

Gazpačo sriuba su feta receptas Žingsnis 7
Įpilkite pomidorų pastos.

Žingsnis 8

Gazpačo sriuba su feta receptas Žingsnis 8
Suplakite turinį trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 9

Gazpačo sriuba su feta receptas Žingsnis 9
Gazpacho papuoškite daržovėmis, feta ir prancūziška bagete.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos