Publikavimo data: 2024-01-02
Gazpačo sriuba su feta receptas
Kažkada buvęs darbininkų patiekalas, dabar gazpačo patiekiamas madingiausiuose pasaulio restoranuose. 2013 m. ši sriuba buvo patiekta net Ispanijos karalienės ir karaliaus priėmime. Gazpacho - tai lengva daržovių sriuba su pomidorais ir alyvuogių aliejumi. Šis patiekalas idealiai tinka karštuoju metų laiku, kai nesinori be reikalo įjungti viryklės.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite daržoves ir paruoškite darbo paviršių.
Žingsnis 2
Agurką ir papriką supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite į keturias dalis.
Žingsnis 5
Sudėkite daržoves į trintuvo dubenį.
Žingsnis 6
Pagal skonį įpilkite alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų.
Žingsnis 7
Įpilkite pomidorų pastos.
Žingsnis 8
Suplakite turinį trintuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 9
Gazpacho papuoškite daržovėmis, feta ir prancūziška bagete.
Kategorijos