Publikavimo data: 2025-08-16
Graikiškos salotos su bryndza
Šiame graikiškų salotų recepte naudojama bryndza. Tai sveikas ir skanus sūrymas, gaminamas iš ožkų arba avių pieno. Brynzoje yra daug vitaminų ir mikroelementų. Ji naudinga virškinimui, kaulų sistemai, odai ir dantims. Gera bryndza neturi būti lipni ir trupanti, kokybiškas sūris yra baltos minkštos tekstūros.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Papriką ir svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Agurkus supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus supjaustykite stambiais gabalėliais. Sūrį supjaustykite vidutiniais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite pjaustytus pomidorus, svogūnus, paprikas, agurkus, alyvuoges ir bryndzą. Viską užpilkite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi, suberkite cukrų ir raudonėlį, pipirus, druską ir gerai išmaišykite. Dėkite salotas į šaldytuvą 20 minučių.
Kategorijos