Graikiškos salotos su bryndza pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Graikiškos salotos su bryndza

Šiame graikiškų salotų recepte naudojama bryndza. Tai sveikas ir skanus sūrymas, gaminamas iš ožkų arba avių pieno. Brynzoje yra daug vitaminų ir mikroelementų. Ji naudinga virškinimui, kaulų sistemai, odai ir dantims. Gera bryndza neturi būti lipni ir trupanti, kokybiškas sūris yra baltos minkštos tekstūros.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Graikiškos salotos su bryndza Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Papriką ir svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Agurkus supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus supjaustykite stambiais gabalėliais. Sūrį supjaustykite vidutiniais kubeliais.

Žingsnis 2

Graikiškos salotos su bryndza Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite pjaustytus pomidorus, svogūnus, paprikas, agurkus, alyvuoges ir bryndzą. Viską užpilkite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi, suberkite cukrų ir raudonėlį, pipirus, druską ir gerai išmaišykite. Dėkite salotas į šaldytuvą 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos