Graikiškos salotos su lašiša ir kaparėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Graikiškos salotos su lašiša ir kaparėliais

Nuostabus sultingos ir lengvai apkeptos lašišos derinys su šviežiomis daržovėmis ir fetos sūriu. Vietoj laimo sulčių salotas galima gardinti citrinos sultimis. Tikrai lengvas ir dietines salotas galima padaryti dar sveikesnes, valgomąją druską pakeitus jūros arba Himalajų druska. Patiekalas pagardinamas kaparėliais, kurie ypač naudingi moterims ir kurių vartojimas apsaugo organizmą nuo vėžio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Graikiškos salotos su lašiša ir kaparėliais Žingsnis 1
Iškepkite lašišą. Pasūdykite ir papipirinkite filė, įkaitinkite 2 valgomuosius šaukštus aliejaus keptuvėje ir sudėkite žuvį. Kepkite po 4-5 minutes iš abiejų pusių. Atvėsinkite lašišą.

Žingsnis 2

Graikiškos salotos su lašiša ir kaparėliais Žingsnis 2
Paruoškite likusius salotų ingredientus. Agurkus, pomidorus ir paprikas supjaustykite stambiais griežinėliais, svogūną - pusžiedžiais, o fetos sūrį - kubeliais.

Žingsnis 3

Graikiškos salotos su lašiša ir kaparėliais Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Sudėkite supjaustytus agurkus, pomidorus, svogūnus, paprikas, alyvuoges, kaparėlius ir fetos sūrį į salotinę. Apšlakstykite aliejumi, laimo sultimis, pagardinkite raudonėliais ir išmaišykite. Ant viršaus uždėkite lašišos filė griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, jūros gėrybių salotos, krevečių salotos, šaltos salotos, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 30 minučių, vakarienė, agurkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, graikiškos salotos, receptų knyga, paprikų salotos, fetos sūrio salotos, rukola salotos, alyvuogių salotos, daržovių salotos

Kategorijos