Publikavimo data: 2024-06-09
Greita konservuotos žuvies sriuba
Karšti pirmieji patiekalai yra būtini šeimos mitybos racione; jie yra neatsiejama sveikos mitybos dalis. Todėl šiuolaikinės namų šeimininkės arsenale visada yra keletas mėgstamų pirmųjų patiekalų receptų. Tačiau dažnai jos tiesiog neturi laiko gaminti sriubą ar barščius nuo nulio. Pagal mūsų receptą galėsite pasigaminti paprastą, sveiką ir lengvai paruošiamą sriubą, kuri taps jūsų pietų stalo puošmena ir kartu neprivers sugaišti daug laiko virtuvėje.
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite litrą šalto vandens ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite. Paruoštas bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į verdantį vandenį. Druska ir pipirai. Kai puodo turinys užvirs, sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Virkite ant silpnos ugnies, kol bulvės išvirs, maždaug 10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoštą svogūną supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Ant ugnies pastatykite keptuvę, gerai įkaitinkite ir supilkite saulėgrąžų aliejų. Sudėkite į jį supjaustytas daržoves. Kepkite jas, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Į puodą su bulvėmis sudėkite virtas keptas bulves, skardos turinį ir padažą. Užvirkite ir ant silpnos ugnies virkite 10 minučių. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite skonį. Baigiant virti įberkite smulkiai supjaustytų petražolių žalumynų.
Kategorijos