Publikavimo data: 2024-06-15
Greitas baltųjų kopūstų kimči
Greitasis kimči iš baltagūžių kopūstų yra vienas iš garsaus korėjiečių patiekalo ruošimo variantų. Užkandis gaunasi sultingas, aštrus, pikantiškas. Tradiciškai kimči patiekiamas su ryžiais, šis garnyras puikiai dera su aštriu užkandžiu. Šis patiekalas pagardinamas aštriu pipirų padažu. Visi minėti ingredientai harmoningai dera tarpusavyje. Pagal jūsų receptą paruoštas kimči nustebins daugelį žmonių. Aštrųjį patiekalą atsargų kaupimo laikotarpiu geriausia laikyti šaldytuve.
Žingsnis 1
Baltąjį kopūstą supjaustykite šiaudeliais. Užpilkite druskos ir vandens mišiniu ir palikite 15 minučių.
Žingsnis 2
Nusausinkite vandenį nuo kopūstų. Sumaišykite kopūstus, pipirų pastą, cukrų ir druską.
Žingsnis 3
Sumaišykite visus ingredientus, trindami rankomis, kad kopūstai išleistų sultis.
Žingsnis 4
Paruoštą patiekalą laikykite šaldytuve. Gero apetito.
Kategorijos