Greitas baltųjų kopūstų kimči pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Greitas baltųjų kopūstų kimči

Greitasis kimči iš baltagūžių kopūstų yra vienas iš garsaus korėjiečių patiekalo ruošimo variantų. Užkandis gaunasi sultingas, aštrus, pikantiškas. Tradiciškai kimči patiekiamas su ryžiais, šis garnyras puikiai dera su aštriu užkandžiu. Šis patiekalas pagardinamas aštriu pipirų padažu. Visi minėti ingredientai harmoningai dera tarpusavyje. Pagal jūsų receptą paruoštas kimči nustebins daugelį žmonių. Aštrųjį patiekalą atsargų kaupimo laikotarpiu geriausia laikyti šaldytuve.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitas baltųjų kopūstų kimči Žingsnis 1
Baltąjį kopūstą supjaustykite šiaudeliais. Užpilkite druskos ir vandens mišiniu ir palikite 15 minučių.

Žingsnis 2

Greitas baltųjų kopūstų kimči Žingsnis 2
Nusausinkite vandenį nuo kopūstų. Sumaišykite kopūstus, pipirų pastą, cukrų ir druską.

Žingsnis 3

Greitas baltųjų kopūstų kimči Žingsnis 3
Sumaišykite visus ingredientus, trindami rankomis, kad kopūstai išleistų sultis.

Žingsnis 4

Greitas baltųjų kopūstų kimči Žingsnis 4
Paruoštą patiekalą laikykite šaldytuve. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos