Greitas Kimchi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Greitas Kimchi

Kimči yra populiarus korėjiečių užkandis, gaminamas iš Pekino kopūstų ir kitų daržovių. Jau kelis šimtmečius kimči laikomas mitybos etalonu. Originaliame recepte numatyta fermentacija, t. y. gatavame patiekale dauginasi laktobacilų bakterijos, kurios cukrų paverčia pieno rūgštimi, dėl kurios kimči yra konservuojamas. Įdomu tai, kad prieš kelis šimtmečius moliniai indai su kimči buvo užkasami į žemę. Patiekalas pasižymi malonia rūgštele su aštriu poskoniu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
32 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.3/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitas Kimchi Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstą 3-5 cm dydžio gabalėliais. Imbiero šaknį sutarkuokite stambia tarka. Česnaką smulkiai sukapokite arba išspauskite per presą. Sudėkite daržoves į gilų dubenį. Įberkite druskos, paprikos ir acto.

Žingsnis 2

Greitas Kimchi Žingsnis 2
Kruopščiai ir energingai išmaišykite rankomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos