Publikavimo data: 2024-06-15
Greitas kimchi receptas
Kimči yra tradicinis korėjiečių patiekalas. Jis gaminamas iš Pekino kopūstų, pridedant kitų daržovių ir daug prieskonių. Kimči galima patiekti šviežią arba raugintą 2-3 dienas. Fermentacijos proceso metu laktobacilos cukrų virsta pieno rūgštimi. Laktobacilos yra probiotikai, todėl patiekalas bus saugus ir sveikas. Kimči taip pat gausu vitaminų ir žmogaus gyvybei būtinų mikro- ir makroelementų.
Žingsnis 1
Pekino kopūstus supjaustykite 3-5 cm dydžio gabalėliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Česnaką smulkiai sukapokite arba išspauskite per presą. Papriką perpjaukite per pusę, nupjaukite kotelį ir išimkite sėklas. Supjaustykite mažomis juostelėmis.
Žingsnis 2
Pekino kopūstus supjaustykite 3-5 cm dydžio gabalėliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Česnaką smulkiai sukapokite arba išspauskite per presą. Papriką perpjaukite per pusę, nupjaukite kotelį ir išimkite sėklas. Supjaustykite mažomis juostelėmis.
Žingsnis 3
Kruopščiai išmaišykite rankomis. Palaikykite šaldytuve 1 valandą.
Kategorijos