Greitas kimchi receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Greitas kimchi receptas

Kimči yra tradicinis korėjiečių patiekalas. Jis gaminamas iš Pekino kopūstų, pridedant kitų daržovių ir daug prieskonių. Kimči galima patiekti šviežią arba raugintą 2-3 dienas. Fermentacijos proceso metu laktobacilos cukrų virsta pieno rūgštimi. Laktobacilos yra probiotikai, todėl patiekalas bus saugus ir sveikas. Kimči taip pat gausu vitaminų ir žmogaus gyvybei būtinų mikro- ir makroelementų.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitas kimchi receptas Žingsnis 1
Pekino kopūstus supjaustykite 3-5 cm dydžio gabalėliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Česnaką smulkiai sukapokite arba išspauskite per presą. Papriką perpjaukite per pusę, nupjaukite kotelį ir išimkite sėklas. Supjaustykite mažomis juostelėmis.

Žingsnis 2

Greitas kimchi receptas Žingsnis 2
Pekino kopūstus supjaustykite 3-5 cm dydžio gabalėliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Česnaką smulkiai sukapokite arba išspauskite per presą. Papriką perpjaukite per pusę, nupjaukite kotelį ir išimkite sėklas. Supjaustykite mažomis juostelėmis.

Žingsnis 3

Greitas kimchi receptas Žingsnis 3
Kruopščiai išmaišykite rankomis. Palaikykite šaldytuve 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos