Publikavimo data: 2025-08-20
Greitas liesos pupelių sriubos receptas
Sriuba pietums arba sriuba vakarienei - puiki galimybė pasotinti organizmą ir papildomas skysčių šaltinis. Tačiau yra sriubų rūšių, kurių kai kuriems žmonėms nerekomenduojama valgyti - tai sriubos, kurių pagrindą sudaro riebūs mėsos sultiniai. Tačiau liesą sriubą rekomenduojama valgyti kasdien arba kas antrą dieną visiems. Pupelių, daržovių ir marinuotų agurkų derinys suteikia sriubai sodrų skonį, dėl pupelių patiekalas yra sotus ir jame gausu baltymų.
Žingsnis 1
Užvirinkite pupeles. Morkas supjaustykite pusžiedžiais, bulves - apskritimais, o svogūnus - mažesniais gabalėliais.
Žingsnis 2
Kai pupelės bus beveik paruoštos, sudėkite bulves. Likusias daržoves, svogūnus ir morkas, pakepinkite augaliniame aliejuje, suberkite marinuotus agurkus, dar 5 min. pakaitinkite ir suberkite į sriubą. Įdėkite smulkinto česnako, druskos, pipirų, žolelių, užvirinkite ir išjunkite viryklę.
Kategorijos