Greitas liesos pupelių sriubos receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Greitas liesos pupelių sriubos receptas

Sriuba pietums arba sriuba vakarienei - puiki galimybė pasotinti organizmą ir papildomas skysčių šaltinis. Tačiau yra sriubų rūšių, kurių kai kuriems žmonėms nerekomenduojama valgyti - tai sriubos, kurių pagrindą sudaro riebūs mėsos sultiniai. Tačiau liesą sriubą rekomenduojama valgyti kasdien arba kas antrą dieną visiems. Pupelių, daržovių ir marinuotų agurkų derinys suteikia sriubai sodrų skonį, dėl pupelių patiekalas yra sotus ir jame gausu baltymų.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Greitas liesos pupelių sriubos receptas Žingsnis 1
Užvirinkite pupeles. Morkas supjaustykite pusžiedžiais, bulves - apskritimais, o svogūnus - mažesniais gabalėliais.

Žingsnis 2

Greitas liesos pupelių sriubos receptas Žingsnis 2
Kai pupelės bus beveik paruoštos, sudėkite bulves. Likusias daržoves, svogūnus ir morkas, pakepinkite augaliniame aliejuje, suberkite marinuotus agurkus, dar 5 min. pakaitinkite ir suberkite į sriubą. Įdėkite smulkinto česnako, druskos, pipirų, žolelių, užvirinkite ir išjunkite viryklę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos