Publikavimo data: 2024-03-28
Grietinėlės ir sūrio tyrės sriuba
Ši labai švelni, kreminė sriuba turi bent kartą atsidurti ant jūsų stalo. O kai ji atsidurs ant jūsų stalo, gaminsite ją vis dažniau ir dažniau. Šioje tyrės sriuboje puikiai suderintas kreminis ir sūrio skonis. Gausi, neįtikėtinai kreminė, ši sriuba puikiai tiks kasdieniam naudojimui, o dėl savo neįprastumo maloniai nustebins jūsų svečius.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną griežinėliais. Svogūną perpjaukite per pusę, tada perpjaukite išilgai, t. y. šiaudeliais.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite dideliais apskritimais.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite stambiais kubeliais.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 5
Sudėkite daržoves į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirkite ant didelės ugnies, tada ant mažos ugnies virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 6
Į paruoštas daržoves sudėkite sūrį ir česnaką ir virkite dar 3-5 minutes.
Žingsnis 7
Puodo turinį susmulkinkite trintuvu iki tyrės. Įpilkite augalinio aliejaus, druskos ir pipirų. Supilkite grietinėlę ir dar kartą suplakite Sriuba paruošta.
Kategorijos