Grietinėlės ir sūrio tyrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Grietinėlės ir sūrio tyrės sriuba

Ši labai švelni, kreminė sriuba turi bent kartą atsidurti ant jūsų stalo. O kai ji atsidurs ant jūsų stalo, gaminsite ją vis dažniau ir dažniau. Šioje tyrės sriuboje puikiai suderintas kreminis ir sūrio skonis. Gausi, neįtikėtinai kreminė, ši sriuba puikiai tiks kasdieniam naudojimui, o dėl savo neįprastumo maloniai nustebins jūsų svečius.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinėlės ir sūrio tyrės sriuba Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną griežinėliais. Svogūną perpjaukite per pusę, tada perpjaukite išilgai, t. y. šiaudeliais.

Žingsnis 2

Grietinėlės ir sūrio tyrės sriuba Žingsnis 2
Morkas supjaustykite dideliais apskritimais.

Žingsnis 3

Grietinėlės ir sūrio tyrės sriuba Žingsnis 3
Bulves supjaustykite stambiais kubeliais.

Žingsnis 4

Grietinėlės ir sūrio tyrės sriuba Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 5

Grietinėlės ir sūrio tyrės sriuba Žingsnis 5
Sudėkite daržoves į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirkite ant didelės ugnies, tada ant mažos ugnies virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 6

Grietinėlės ir sūrio tyrės sriuba Žingsnis 6
Į paruoštas daržoves sudėkite sūrį ir česnaką ir virkite dar 3-5 minutes.

Žingsnis 7

Grietinėlės ir sūrio tyrės sriuba Žingsnis 7
Puodo turinį susmulkinkite trintuvu iki tyrės. Įpilkite augalinio aliejaus, druskos ir pipirų. Supilkite grietinėlę ir dar kartą suplakite Sriuba paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos