Publikavimo data: 2024-04-06
Grietininė sriuba su vištiena
Vištienos kreminė sriuba - tai sotus ir sveikas pirmasis patiekalas visai šeimai. Gamindami galite naudoti bet kokias vištienos dalis. Pavyzdžiui, krūtinėlę arba kumpį. Galite virti su grietinėle ir daržovėmis. Dėl sveikos sudėties ir kreminės konsistencijos patiekalas idealiai tinka vaikų mitybai. Sriuba verdama vištienos sultinyje, kad mėsos skonis būtų sodresnis.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir 6 min. pakepinkite svogūną ir morkas.
Žingsnis 2
Paruoškite filė. Į puodą įpilkite vandens. Sudėkite filė ir virkite 15-20 minučių, nugriebdami putas. Sultinį perkoškite. Į puodą su vištiena ir sultiniu sudėkite bulves ir virkite dar 20 minučių. Į puodą suberkite žaliuosius žirnelius, pakepintus svogūnus ir morkas. Pagardinkite druska ir pipirais. Viską sumalkite blenderiu. Supilkite grietinėlę, dar kartą suplakite. Įdėkite lauro lapą. Virkite dar 5 minutes.
Kategorijos