Grybų kiaušinis, įdarytas sūriu, česnaku ir majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Grybų kiaušinis, įdarytas sūriu, česnaku ir majonezu

Sūris, česnakas ir majonezas yra vienas sėkmingiausių virtų kiaušinių įdarų. Pagal šį receptą užkandis ruošiamas grybų pavidalu. Tokia kulinarinė kompozicija patrauks ne tik suaugusių šventinio stalo svečių, bet ir vaikų dėmesį. Patiekalas paruošiamas labai paprastai ir greitai. Kad kiaušiniai išeitų tolygūs, griežtai laikykitės žingsnis po žingsnio aprašytų veiksmų. Kiaušiniai, įdaryti sūriu, česnaku ir majonezu, paruošti griežtai pagal receptą, gaunasi labai skanūs, sultingi ir tvarkingi.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų kiaušinis, įdarytas sūriu, česnaku ir majonezu Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į didelį dubenį. Supilkite šaltą vandenį. Pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirkite. Virkite 10 minučių, kol kiaušiniai taps statūs. Baigę virti, kiaušinius nedelsdami perkelkite į šaltą vandenį. Tada atsargiai nulupkite ir nuplaukite po čiaupu. Nupjaukite aštrų kiaušinio galiuką. Šaukštu įpilkite trynį į dubenėlį įdarui. Nupjautas kiaušinio dalis 5 minutes pamirkykite dažomajame nuovire. Tada išdžiovinkite.

Žingsnis 2

Grybų kiaušinis, įdarytas sūriu, česnaku ir majonezu Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Sutrinkite trynį šakute, sumaišykite su sūriu, česnaku ir majonezu. Kiaušinių baltymus įdarykite įdaru. Dėkite į plokščią lėkštę nupjautu kraštu į apačią. Ant viršaus uždėkite spalvotas kepurėles, kad gautųsi grybukai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos