Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į didelį dubenį. Supilkite šaltą vandenį. Pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirkite. Virkite 10 minučių, kol kiaušiniai taps statūs. Baigę virti, kiaušinius nedelsdami perkelkite į šaltą vandenį. Tada atsargiai nulupkite ir nuplaukite po čiaupu. Nupjaukite aštrų kiaušinio galiuką. Šaukštu įpilkite trynį į dubenėlį įdarui. Nupjautas kiaušinio dalis 5 minutes pamirkykite dažomajame nuovire. Tada išdžiovinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Sutrinkite trynį šakute, sumaišykite su sūriu, česnaku ir majonezu. Kiaušinių baltymus įdarykite įdaru. Dėkite į plokščią lėkštę nupjautu kraštu į apačią. Ant viršaus uždėkite spalvotas kepurėles, kad gautųsi grybukai.