Publikavimo data: 2024-09-16
Grybų kiaušinis, įdarytas sūriu, česnaku ir majonezu
Sūris, česnakas ir majonezas yra vienas sėkmingiausių virtų kiaušinių įdarų. Pagal šį receptą užkandis ruošiamas grybų pavidalu. Tokia kulinarinė kompozicija patrauks ne tik suaugusių šventinio stalo svečių, bet ir vaikų dėmesį. Patiekalas paruošiamas labai paprastai ir greitai. Kad kiaušiniai išeitų tolygūs, griežtai laikykitės žingsnis po žingsnio aprašytų veiksmų. Kiaušiniai, įdaryti sūriu, česnaku ir majonezu, paruošti griežtai pagal receptą, gaunasi labai skanūs, sultingi ir tvarkingi.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į didelį dubenį. Supilkite šaltą vandenį. Pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirkite. Virkite 10 minučių, kol kiaušiniai taps statūs. Baigę virti, kiaušinius nedelsdami perkelkite į šaltą vandenį. Tada atsargiai nulupkite ir nuplaukite po čiaupu. Nupjaukite aštrų kiaušinio galiuką. Šaukštu įpilkite trynį į dubenėlį įdarui. Nupjautas kiaušinio dalis 5 minutes pamirkykite dažomajame nuovire. Tada išdžiovinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Sutrinkite trynį šakute, sumaišykite su sūriu, česnaku ir majonezu. Kiaušinių baltymus įdarykite įdaru. Dėkite į plokščią lėkštę nupjautu kraštu į apačią. Ant viršaus uždėkite spalvotas kepurėles, kad gautųsi grybukai.
Kategorijos