Publikavimo data: 2024-04-06
Grybų kreminė sriuba
Grietininė sriuba yra klasikinis prancūziškas patiekalas. Vienas populiariausių jos gaminimo variantų - su grybais, grietinėle ir česnaku. Grybų kreminę sriubą geriausia gaminti iš grybų, kurių galima nusipirkti bet kurioje parduotuvėje. Norėdami paruošti sodraus kreminio skonio patiekalą, rinkitės grietinėlę su dideliu riebalų kiekiu. Grietininė sriuba iš grybų taip pat gaunasi skanesnė, jei ją verdate sultinio pagrindu. Kad sriuba būtų tobulos konsistencijos, 5 minutes trinkite sriubą trintuvu.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti daržoves. Siųskite svogūną ir česnaką kepti įkaitintame puode, kol svogūnas suminkštės. Sudėkite grybus ir kepkite daržoves kartu, kol grybai pakeis spalvą.
Žingsnis 2
Paruoškite kreminę sriubą. Į puodą įpilkite paprikos, druskos ir grietinėlės. Supilkite vandenį arba sultinį taip, kad ingredientai būtų apsemti ne daugiau kaip 1 cm. Sriubą virkite 20 minučių. Praėjus šiam laikui, sriubą sutrinkite mikseriu iki vientisos ir švelnios masės.
Kategorijos