Grybų kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Grybų kreminė sriuba

Grietininė sriuba yra klasikinis prancūziškas patiekalas. Vienas populiariausių jos gaminimo variantų - su grybais, grietinėle ir česnaku. Grybų kreminę sriubą geriausia gaminti iš grybų, kurių galima nusipirkti bet kurioje parduotuvėje. Norėdami paruošti sodraus kreminio skonio patiekalą, rinkitės grietinėlę su dideliu riebalų kiekiu. Grietininė sriuba iš grybų taip pat gaunasi skanesnė, jei ją verdate sultinio pagrindu. Kad sriuba būtų tobulos konsistencijos, 5 minutes trinkite sriubą trintuvu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
71 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.59/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų kreminė sriuba Žingsnis 1
Pradėkite ruošti daržoves. Siųskite svogūną ir česnaką kepti įkaitintame puode, kol svogūnas suminkštės. Sudėkite grybus ir kepkite daržoves kartu, kol grybai pakeis spalvą.

Žingsnis 2

Grybų kreminė sriuba Žingsnis 2
Paruoškite kreminę sriubą. Į puodą įpilkite paprikos, druskos ir grietinėlės. Supilkite vandenį arba sultinį taip, kad ingredientai būtų apsemti ne daugiau kaip 1 cm. Sriubą virkite 20 minučių. Praėjus šiam laikui, sriubą sutrinkite mikseriu iki vientisos ir švelnios masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos