Publikavimo data: 2024-09-14
Grybų kreminė sriuba yra sėkminga
Mūsų šeimoje grybai yra ilgametis pomėgis, kuris teikia daug malonumo tiek renkant miško gėrybes, tiek jas ruošiant. Ši sriuba yra bene labiausiai pavykęs receptas, o jų esame išbandę daugybę.
Žingsnis 1
Bulves, morkas ir svogūnus stambiai supjaustykite ir pakepinkite ant vidutinės ugnies keptuvėje, įpylę rafinuoto augalinio aliejaus.
Žingsnis 2
Grybus atskirai apkepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi. Supjaustykite stambiai, nemalkite. bet kuris grybas taps labai rudas.
Žingsnis 3
Kai tik bulvės paruduos, supilkite vandenį, kad jo lygis būtų 5 cm virš daržovių. Virkite, kol išvirs.
Žingsnis 4
Įberkite pipirų, druskos ir grietinėlės ir suplakite sriubą mikseriu. Tada sudėkite pakepintus grybus ir virkite 2-3 minutes.
Kategorijos