Publikavimo data: 2024-04-14
Grybų sriuba su avinžirniais
Klasikinis sriubos receptas su neįprastu įdaru. Perlinės kruopos patiekalui suteikia sotumo. Sriuboje nėra mėsos, todėl ji puikiai tinka vegetariškam ir liesam stalui. Receptas nesudėtingas, net pradedantysis gali susidoroti su patiekalo paruošimu, jei laikysis visų rekomendacijų.
Žingsnis 1
Supjaustykite bulves, svogūnus, česnakus ir grybus. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Grybus, svogūnus ir morkas atskirai apkepkite augaliniame aliejuje. Pagardinkite juos druska ir mėgstamais prieskoniais.
Žingsnis 3
Perlovką nuplaukite po tekančiu vandeniu ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Į perlinę sriubą sudėkite bulves ir keptas daržoves. Virkite, kol visiškai išvirs.
Kategorijos