Grybų sriuba su avinžirniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Grybų sriuba su avinžirniais

Klasikinis sriubos receptas su neįprastu įdaru. Perlinės kruopos patiekalui suteikia sotumo. Sriuboje nėra mėsos, todėl ji puikiai tinka vegetariškam ir liesam stalui. Receptas nesudėtingas, net pradedantysis gali susidoroti su patiekalo paruošimu, jei laikysis visų rekomendacijų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.59/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų sriuba su avinžirniais Žingsnis 1
Supjaustykite bulves, svogūnus, česnakus ir grybus. Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Grybų sriuba su avinžirniais Žingsnis 2
Grybus, svogūnus ir morkas atskirai apkepkite augaliniame aliejuje. Pagardinkite juos druska ir mėgstamais prieskoniais.

Žingsnis 3

Grybų sriuba su avinžirniais Žingsnis 3
Perlovką nuplaukite po tekančiu vandeniu ir virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 4

Grybų sriuba su avinžirniais Žingsnis 4
Į perlinę sriubą sudėkite bulves ir keptas daržoves. Virkite, kol visiškai išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos