Grybų sriuba su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Grybų sriuba su bulvėmis

Grybų košė - tai maistingo ir lengvai virškinamo patiekalo, paruošiamo per valandą, receptas. Tai mažai kalorijų turintis produktas, kuris visiškai nekenkia figūrai. Grybai vienodai naudingi ir švieži, ir šaldyti. Pirkdami šaldytus grybus, atsižvelkite į tai, kad atšildžius jų svoris bus mažesnis. Rinkitės šviežius grybus tvirta, stangria kepurėle, baltos, kreminės arba rudos spalvos.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų sriuba su bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite daržoves ir grybus. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, suberkite morkas ir kepkite dar 3 min. Sudėkite grybus, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol iš grybų išgaruos visas skystis. Atidėkite kelis troškintus grybus patiekti į šalį.

Žingsnis 2

Grybų sriuba su bulvėmis Žingsnis 2
Išvirkite bulves. Sudėkite bulves į puodą, pasūdykite, užpilkite vandeniu ir palikite virti, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Grybų sriuba su bulvėmis Žingsnis 3
Sutrinkite bulves. Į puodą su bulvėmis sudėkite troškintus grybus, svogūnus ir morkas. Kartu virkite 10 minučių. Nusunkite daržovių sultinį per sietelį ir atidėkite į šalį. Sriubą sutrinkite trintuvu, palaipsniui įmaišykite grietinėlę. Palikite sriubą pastovėti 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos