Publikavimo data: 2024-03-26
Grybų sriuba su bulvėmis
Grybų košė - tai maistingo ir lengvai virškinamo patiekalo, paruošiamo per valandą, receptas. Tai mažai kalorijų turintis produktas, kuris visiškai nekenkia figūrai. Grybai vienodai naudingi ir švieži, ir šaldyti. Pirkdami šaldytus grybus, atsižvelkite į tai, kad atšildžius jų svoris bus mažesnis. Rinkitės šviežius grybus tvirta, stangria kepurėle, baltos, kreminės arba rudos spalvos.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves ir grybus. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, suberkite morkas ir kepkite dar 3 min. Sudėkite grybus, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol iš grybų išgaruos visas skystis. Atidėkite kelis troškintus grybus patiekti į šalį.
Žingsnis 2
Išvirkite bulves. Sudėkite bulves į puodą, pasūdykite, užpilkite vandeniu ir palikite virti, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Sutrinkite bulves. Į puodą su bulvėmis sudėkite troškintus grybus, svogūnus ir morkas. Kartu virkite 10 minučių. Nusunkite daržovių sultinį per sietelį ir atidėkite į šalį. Sriubą sutrinkite trintuvu, palaipsniui įmaišykite grietinėlę. Palikite sriubą pastovėti 5-10 minučių.
Kategorijos