Publikavimo data: 2025-08-18
Grybų tyrės sriuba.
Patiekalas paruošiamas labai greitai. Skanus, sveikas maistas!
Žingsnis 1
Nulupkite daržoves, užvirinkite vandenį.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite vienodais gabalėliais ir sudėkite į puodą. Įpilkite tiek vandens, kad apsemtų bulves. Pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 3
Nuluptą svogūną susmulkinkite, pakepinkite, kol taps auksinis.
Žingsnis 4
Tada sudėkite supjaustytus grybus. Kepkite, kol iškeps. Pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 5
Į puodą su bulvėmis sudėkite grybus ir svogūnus. Virkite apie 5 minutes. Tada suplakite trintuvu. Tada supilkite grietinėlę, pastatykite ant ugnies ir užvirinkite.
Žingsnis 6
Patiekite išpilstydami į lėkštes ir apibarstydami sezamo sėklomis, jei norite. Prie tyrės sriubos galima atskirai paruošti naminius skrebučius. Gero apetito!
Kategorijos