Publikavimo data: 2024-03-31
Harcio su bulvėmis
Gruzijos virtuvės sriuba užima garbingą vietą daugelio restoranų valgiaraščiuose. Sodrus, tirštas ir prieskoniais pagardintas karštas patiekalas gali tapti mėgstamiausiu ant jūsų stalo. Aštri sriuba su daugybe prieskonių ir žolelių porcijomis puikiai tinka pietų stalui arba vakarienei svečiams. Yra daugybė kharcho recepto variantų, tikrai galėsite rasti savąjį pagal aštrumą, padažą ir patiekimą.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Apkepkite juos keptuvėje su augaliniu aliejumi, pomidorų pasta ir maltais juodaisiais pipirais.
Žingsnis 2
Palaukite, kol pradės tirštėti, išmaišykite iki vientisos konsistencijos ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Į puodą su jautiena sudėkite vidutinio dydžio gabalėliais supjaustytas bulves. Kartu virkite dar 5-10 minučių.
Žingsnis 4
Į puodą suberkite nuplautus ryžius ir adžiką. Virkite dar 10-15 minučių. Pabaigoje į kharcho sudėkite išvirtą keptą mėsą. Galite įdėti šviežių žolelių, prieskonių ir prieskoninių žolelių. Virkite 2-3 minutes, kol bus paruošta.
Žingsnis 5
Paruoštą kharcho palikite puode po dangčiu ir palikite 10-15 minučių, kad pritrauktų. Supilkite sriubą į lėkštes ir patiekite. Jei norite, papuoškite šviežiomis žolelėmis arba 1 citrinos skiltele.
Kategorijos