Harcio su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Harcio su bulvėmis

Gruzijos virtuvės sriuba užima garbingą vietą daugelio restoranų valgiaraščiuose. Sodrus, tirštas ir prieskoniais pagardintas karštas patiekalas gali tapti mėgstamiausiu ant jūsų stalo. Aštri sriuba su daugybe prieskonių ir žolelių porcijomis puikiai tinka pietų stalui arba vakarienei svečiams. Yra daugybė kharcho recepto variantų, tikrai galėsite rasti savąjį pagal aštrumą, padažą ir patiekimą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
75 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Harcio su bulvėmis Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Apkepkite juos keptuvėje su augaliniu aliejumi, pomidorų pasta ir maltais juodaisiais pipirais.

Žingsnis 2

Harcio su bulvėmis Žingsnis 2
Palaukite, kol pradės tirštėti, išmaišykite iki vientisos konsistencijos ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 3

Harcio su bulvėmis Žingsnis 3
Į puodą su jautiena sudėkite vidutinio dydžio gabalėliais supjaustytas bulves. Kartu virkite dar 5-10 minučių.

Žingsnis 4

Harcio su bulvėmis Žingsnis 4
Į puodą suberkite nuplautus ryžius ir adžiką. Virkite dar 10-15 minučių. Pabaigoje į kharcho sudėkite išvirtą keptą mėsą. Galite įdėti šviežių žolelių, prieskonių ir prieskoninių žolelių. Virkite 2-3 minutes, kol bus paruošta.

Žingsnis 5

Harcio su bulvėmis Žingsnis 5
Paruoštą kharcho palikite puode po dangčiu ir palikite 10-15 minučių, kad pritrauktų. Supilkite sriubą į lėkštes ir patiekite. Jei norite, papuoškite šviežiomis žolelėmis arba 1 citrinos skiltele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos