Įspūdinga vištienos krūtinėlė, įdaryta sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Įspūdinga vištienos krūtinėlė, įdaryta sūriu

Virėjai gali pagaminti visiškai kitokios kokybės ir statuso patiekalą iš vištienos, jei į įprastą mėsą pridės kitų ingredientų, pavyzdžiui, maltos mėsos. Šiuo atveju tai sūris ir žolelės, ir visa tai mėsos vamzdeliuose, ant viršaus - džiūvėsėliai iš džiūvėsėlių, kurie išeigoje tampa traškia auksine plutele. Dėl to turime patiekalą ir šventėms, ir darbo dienoms. Kepimas taip pat leidžia saugiai gaminti tiems, kurie saugo savo figūrą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įspūdinga vištienos krūtinėlė, įdaryta sūriu Žingsnis 1
Atskirkite krūtinėlę nuo kaulo. Filė supjaustykite dideliais gabalais. Kiekvieną jų pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Įspūdinga vištienos krūtinėlė, įdaryta sūriu Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite žoleles. Sumaišykite jas su kiaušiniu. Šio įdaro dėkite ant kiekvieno išmušto filė gabalėlio ir suvyniokite jį į vamzdelį.

Žingsnis 3

Įspūdinga vištienos krūtinėlė, įdaryta sūriu Žingsnis 3
Ištirpinkite sviestą. Ant kepimo popieriaus suberkite džiūvėsėlius. Kiekvieną suktinuką pamirkykite svieste ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Sudėkite suktinukus ant kepimo popieriumi išklotos skardos arba kepimo indo ir kepkite orkaitėje, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos