Publikavimo data: 2024-06-16
Įspūdinga vištienos krūtinėlė, įdaryta sūriu
Virėjai gali pagaminti visiškai kitokios kokybės ir statuso patiekalą iš vištienos, jei į įprastą mėsą pridės kitų ingredientų, pavyzdžiui, maltos mėsos. Šiuo atveju tai sūris ir žolelės, ir visa tai mėsos vamzdeliuose, ant viršaus - džiūvėsėliai iš džiūvėsėlių, kurie išeigoje tampa traškia auksine plutele. Dėl to turime patiekalą ir šventėms, ir darbo dienoms. Kepimas taip pat leidžia saugiai gaminti tiems, kurie saugo savo figūrą.
Žingsnis 1
Atskirkite krūtinėlę nuo kaulo. Filė supjaustykite dideliais gabalais. Kiekvieną jų pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite žoleles. Sumaišykite jas su kiaušiniu. Šio įdaro dėkite ant kiekvieno išmušto filė gabalėlio ir suvyniokite jį į vamzdelį.
Žingsnis 3
Ištirpinkite sviestą. Ant kepimo popieriaus suberkite džiūvėsėlius. Kiekvieną suktinuką pamirkykite svieste ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Sudėkite suktinukus ant kepimo popieriumi išklotos skardos arba kepimo indo ir kepkite orkaitėje, kol iškeps.
Kategorijos