Publikavimo data: 2025-08-20
Išskirtinės grybų, Pekino kopūstų ir vištienos filė salotos
Salotos paplitusios daugelyje nacionalinių virtuvių. Jos patiekiamos kaip atskiras patiekalas ir kaip garnyras. Išskirtinės grybų, Pekino kopūstų, vištienos filė salotos yra puikus originalus patiekalas šventiniam stalui. Pagrindinis salotų ingredientas - Pekino kopūstai - turi daug A, C ir B grupės vitaminų, taip pat jodo, mangano, vario. 100 g Pekino kopūstų turi tik 12 kcal, todėl tai idealus produktas tiems, kurie saugo savo figūrą.
Žingsnis 1
Sudėkite grybus į įkaitintą keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi, ir retkarčiais pamaišydami kepkite, kol iškeps. Baigiant kepti grybus pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite grietinę, majonezą, druską, maltus juoduosius pipirus, česnaką ir gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos. Prieš patiekdami sumaišykite visus paruoštus produktus (grybus, vištienos filė, Pekino kopūstus, žaliuosius svogūnus, morkas) su paruoštu padažu.
Kategorijos