Publikavimo data: 2024-10-15
Japoniška daržovių sriuba su vištienos sultiniu
Sriuba - tai patiekalas, kurį sudaro įvairių rūšių mėsa, žuvis, įvairios daržovės, grūdai ir makaronai, pagardinti prieskoniais. Japonišką daržovių sriubą su vištienos sultiniu sudaro aštrūs česnakai, aitriosios paprikos, svogūnai, jaunos cukinijos, sultingi pomidorai, raudonosios pupelės, šoninė ir pilno grūdo spagečiai. Ši sriuba gali nustebinti ne tik šeimą, bet ir pakviestus svečius.
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite 2,5 litro vandens, pastatykite ant ugnies ir išvirkite vištienos šlauneles. Užvirus sultiniui, nukoškite nuo jo putas ir virkite ant vidutinės ugnies 35-40 minučių.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką ir česnaką. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi kepkite aitriąją papriką ir česnaką apie 3-5 minutes. Jei nemėgstate pernelyg aštraus skonio, išimkite aitriosios paprikos šerdį ir sėklas.
Žingsnis 3
Svogūną ir šoninę supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į keptuvę ir kepkite 5 minutes.
Žingsnis 4
Cukiniją ir papriką supjaustykite kubeliais. Pomidorus nulupkite, supjaustykite nedideliais ketvirčiais, taip pat suberkite į keptuvę su kitomis daržovėmis ir troškinkite apie 15 minučių. Norėdami lengvai pašalinti pomidorų žievelę, pamerkite juos 1 minutei į verdantį vandenį, o tada į šaltą vandenį.
Žingsnis 5
Į sultinį sudėkite virtas pupeles, lauro lapą ir troškintas daržoves su šonine. Sudėkite viso grūdo spagečius ir ant vidutinės ugnies troškinkite 7-10 minučių. Likus 5 minutėms iki sriubos pabaigos, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų mišinio. Patiekdami sriubą supilkite į lėkštę ir ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio ir maltų pipirų mišinio.
Kategorijos