Japoniška daržovių sriuba su vištienos sultiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Japoniška daržovių sriuba su vištienos sultiniu

Sriuba - tai patiekalas, kurį sudaro įvairių rūšių mėsa, žuvis, įvairios daržovės, grūdai ir makaronai, pagardinti prieskoniais. Japonišką daržovių sriubą su vištienos sultiniu sudaro aštrūs česnakai, aitriosios paprikos, svogūnai, jaunos cukinijos, sultingi pomidorai, raudonosios pupelės, šoninė ir pilno grūdo spagečiai. Ši sriuba gali nustebinti ne tik šeimą, bet ir pakviestus svečius.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Japoniška daržovių sriuba su vištienos sultiniu Žingsnis 1
Į puodą įpilkite 2,5 litro vandens, pastatykite ant ugnies ir išvirkite vištienos šlauneles. Užvirus sultiniui, nukoškite nuo jo putas ir virkite ant vidutinės ugnies 35-40 minučių.

Žingsnis 2

Japoniška daržovių sriuba su vištienos sultiniu Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką ir česnaką. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi kepkite aitriąją papriką ir česnaką apie 3-5 minutes. Jei nemėgstate pernelyg aštraus skonio, išimkite aitriosios paprikos šerdį ir sėklas.

Žingsnis 3

Japoniška daržovių sriuba su vištienos sultiniu Žingsnis 3
Svogūną ir šoninę supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į keptuvę ir kepkite 5 minutes.

Žingsnis 4

Japoniška daržovių sriuba su vištienos sultiniu Žingsnis 4
Cukiniją ir papriką supjaustykite kubeliais. Pomidorus nulupkite, supjaustykite nedideliais ketvirčiais, taip pat suberkite į keptuvę su kitomis daržovėmis ir troškinkite apie 15 minučių. Norėdami lengvai pašalinti pomidorų žievelę, pamerkite juos 1 minutei į verdantį vandenį, o tada į šaltą vandenį.

Žingsnis 5

Japoniška daržovių sriuba su vištienos sultiniu Žingsnis 5
Į sultinį sudėkite virtas pupeles, lauro lapą ir troškintas daržoves su šonine. Sudėkite viso grūdo spagečius ir ant vidutinės ugnies troškinkite 7-10 minučių. Likus 5 minutėms iki sriubos pabaigos, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų mišinio. Patiekdami sriubą supilkite į lėkštę ir ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio ir maltų pipirų mišinio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos