Publikavimo data: 2024-06-22
Jautienos kimči
Kimči su jautiena - puikus būdas paįvairinti savo ir šeimos valgiaraštį. Šį patiekalą rekomenduojama patiekti su garuose virtais ryžiais. Kadangi ryžiai yra tradicinis korėjiečių virtuvės garnyras. Kimči yra gana pikantiškas ir aštrus patiekalas, o duete su mėsa tai puikus sotesnės vakarienės variantas. Kalbant apie mėsą, geriausia rinktis kokybišką liesos jautienos gabalą be kaulo. Mėsa iš anksto apkepinama, tik po to ji supjaustoma griežinėliais.
Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną kubeliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Jautieną, kimči marinatą ir žaliuosius svogūnus kepkite 10 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Jautienos kimči jau paruoštas! Patiekite karštą, pagal skonį papuoštą šviežiais žaliaisiais svogūnais. Patiekite.
Kategorijos