Jautienos kimči pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Jautienos kimči

Kimči su jautiena - puikus būdas paįvairinti savo ir šeimos valgiaraštį. Šį patiekalą rekomenduojama patiekti su garuose virtais ryžiais. Kadangi ryžiai yra tradicinis korėjiečių virtuvės garnyras. Kimči yra gana pikantiškas ir aštrus patiekalas, o duete su mėsa tai puikus sotesnės vakarienės variantas. Kalbant apie mėsą, geriausia rinktis kokybišką liesos jautienos gabalą be kaulo. Mėsa iš anksto apkepinama, tik po to ji supjaustoma griežinėliais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos kimči Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną kubeliais.

Žingsnis 2

Jautienos kimči Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Jautieną, kimči marinatą ir žaliuosius svogūnus kepkite 10 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Jautienos kimči Žingsnis 3
Jautienos kimči jau paruoštas! Patiekite karštą, pagal skonį papuoštą šviežiais žaliaisiais svogūnais. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos