Publikavimo data: 2024-03-28
Jautienos salotos su agurkais ir kaparėliais
Jautiena yra mažai kaloringa mėsa, kurioje yra daug naudingų mikro- ir makroelementų. Jautienoje taip pat yra visų B grupės vitaminų, magnio, kalcio, heminės geležies ir tiek baltymų, kiek jokioje kitoje mėsoje. Todėl jautienos patiekalai yra ne tik skanūs, bet ir sveiki. Siūlome jums pasigaminti skanių ir sočių salotų. Įdomus ingredientų derinys, paprastas paruošimas - šį patiekalą tikrai įvertins jūsų svečiai.
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite mažais kubeliais. Ant mėsos turi būti kuo mažiau riebalų.
Žingsnis 2
Jautieną su druska ir pipirais apkepkite svieste ant vidutinės ugnies. Mėsa bus pagaminta maždaug per 15 minučių. Perkelkite ją į lėkštę, kad atvėstų.
Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus žiedais ir apkepkite juos keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Kornišonus supjaustykite žiedeliais, kiaušinius - nedideliais griežinėliais, o petražoles smulkiai sukapokite. Pradėkite ruošti salotas. Sudėkite visus ingredientus į lėkštę ir aptepkite patiekalą majonezu.
Žingsnis 5
Gerai išmaišykite salotas, leiskite joms įsigerti, papuoškite žalumynais.
Kategorijos