Jautienos sultinio sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Jautienos sultinio sriuba

Sriuba yra sveikos mitybos pagrindas. Man patinka tiršta ir tiršta sriuba, būtent tokią ir ruošiamės gaminti.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 1
Į 4 litrų puodą įpilkite vandens, nuplaukite mėsą ir užvirkite.

Žingsnis 2

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 2
Nukoškite, pasūdykite, į sultinį įberkite pipirų ir lauro lapą. Sumažinkite ugnį ir palikite virti 1 valandą ir 30 minučių.

Žingsnis 3

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas.

Žingsnis 4

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 4
Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 5

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 5
Supjaustykite pomidorus.

Žingsnis 6

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 6
Daržoves apkepkite augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies.

Žingsnis 7

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 7
Į daržoves pagal skonį įberkite prieskonių, troškinkite uždengę dangtį.

Žingsnis 8

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 8
Į daržoves supilkite pomidorų pastą, išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 9

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 9
Iš sultinio išimkite mėsą. Atskirkite ją nuo kaulų ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Turiu mažų vaikų, todėl supjausčiau pakankamai smulkiai.

Žingsnis 10

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 10
Nulupkite bulves.

Žingsnis 11

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 11
Supjaustykite kopūstus.

Žingsnis 12

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 12
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 13

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 13
Iš sultinio išimkite lauro lapą ir pipirus. Sudėkite bulves. Padidinkite ugnį ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 14

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 14
Sudėkite kopūstus ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 15

Jautienos sultinio sriuba Žingsnis 15
Sudėkite daržoves ir virkite 5 minutes. Į sriubą sudėkite mėsą, sumažinkite ugnį ir virkite dar 10 minučių. Jei mėgstate labiau išvirtą sriubą, rekomenduoju šį laiką pailginti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos