Publikavimo data: 2025-08-17
Jautienos sultinio sriuba
Sriuba yra sveikos mitybos pagrindas. Man patinka tiršta ir tiršta sriuba, būtent tokią ir ruošiamės gaminti.
Žingsnis 1
Į 4 litrų puodą įpilkite vandens, nuplaukite mėsą ir užvirkite.
Žingsnis 2
Nukoškite, pasūdykite, į sultinį įberkite pipirų ir lauro lapą. Sumažinkite ugnį ir palikite virti 1 valandą ir 30 minučių.
Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas.
Žingsnis 4
Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 5
Supjaustykite pomidorus.
Žingsnis 6
Daržoves apkepkite augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies.
Žingsnis 7
Į daržoves pagal skonį įberkite prieskonių, troškinkite uždengę dangtį.
Žingsnis 8
Į daržoves supilkite pomidorų pastą, išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 9
Iš sultinio išimkite mėsą. Atskirkite ją nuo kaulų ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Turiu mažų vaikų, todėl supjausčiau pakankamai smulkiai.
Žingsnis 10
Nulupkite bulves.
Žingsnis 11
Supjaustykite kopūstus.
Žingsnis 12
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 13
Iš sultinio išimkite lauro lapą ir pipirus. Sudėkite bulves. Padidinkite ugnį ir virkite 5 minutes.
Žingsnis 14
Sudėkite kopūstus ir virkite 5 minutes.
Žingsnis 15
Sudėkite daržoves ir virkite 5 minutes. Į sriubą sudėkite mėsą, sumažinkite ugnį ir virkite dar 10 minučių. Jei mėgstate labiau išvirtą sriubą, rekomenduoju šį laiką pailginti.
Kategorijos