Jautienos troškinys su kimči pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Jautienos troškinys su kimči

Jautienos troškinys su kimči - puikus ir sultingas derinys. Aromatingas troškinys puikiai tinka šaltomis žiemos dienomis ir pavasarį, tačiau korėjiečiai jį gali valgyti bet kada ir bet kur. Tai vienas populiariausių troškinių Korėjoje, patiekiamas daugelyje patiekalų ir tradicinių restoranų. Korėjiečiai tiki, kad patiekalas pasižymi intensyviausiu skoniu ir aromatu, jei gaminamas iš vadinamojo "seno", gerai išvirusio kimči.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos troškinys su kimči Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną kubeliais.

Žingsnis 2

Jautienos troškinys su kimči Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite jautieną ant vidutinės ugnies 5 minutes. Supilkite sezamų aliejų, "unagi" padažą ir pomidorų pastą. Troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Jautienos troškinys su kimči Žingsnis 3
Sudėkite marinuotus kimči ir troškinkite, kol išgaruos skystis.

Žingsnis 4

Jautienos troškinys su kimči Žingsnis 4
Jautienos troškinys su kimči paruoštas! Patiekite karštą. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprastai, mažai kalorijų, aistringai, žaliasis sezonas, morkų sezonas, kimči, be įprastų alergenų, receptų knyga, Pekino kopūstų kimči

Kategorijos