Publikavimo data: 2024-06-22
Jautienos troškinys su kimči
Jautienos troškinys su kimči - puikus ir sultingas derinys. Aromatingas troškinys puikiai tinka šaltomis žiemos dienomis ir pavasarį, tačiau korėjiečiai jį gali valgyti bet kada ir bet kur. Tai vienas populiariausių troškinių Korėjoje, patiekiamas daugelyje patiekalų ir tradicinių restoranų. Korėjiečiai tiki, kad patiekalas pasižymi intensyviausiu skoniu ir aromatu, jei gaminamas iš vadinamojo "seno", gerai išvirusio kimči.
Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną kubeliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite jautieną ant vidutinės ugnies 5 minutes. Supilkite sezamų aliejų, "unagi" padažą ir pomidorų pastą. Troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite marinuotus kimči ir troškinkite, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 4
Jautienos troškinys su kimči paruoštas! Patiekite karštą. Mėgaukitės.
Kategorijos