Jūrinių lydekų žuvies sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Jūrinių lydekų žuvies sriuba

Gausi ir soti jūros lydekų sriuba yra gana paprastas, bet skanus patiekalas. Ją gali pasigaminti kiekvienas, o paskui visi su malonumu valgys. Jūrinė lydeką - tai menkinių šeimos žuvis, kurioje gausu baltymų. Bulvės, svogūnai ir morkos - daržovių klasika ir bet kokios sotesnės sriubos pagrindas, todėl ji bus sveika ir maistinga. Be to, daržovėse yra daug ląstelienos ir jos iš organizmo pašalina visus toksinus. Papuoškite sriubą žolelėmis ir tuomet porcija nenusileis restorano patiekalams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
43 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūrinių lydekų žuvies sriuba Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Jūrinių lydekų žuvies sriuba Žingsnis 2
Bulves supjaustykite riekelėmis.

Žingsnis 3

Jūrinių lydekų žuvies sriuba Žingsnis 3
Supjaustykite jūros lydekos filė dideliais gabalais.

Žingsnis 4

Jūrinių lydekų žuvies sriuba Žingsnis 4
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 5

Jūrinių lydekų žuvies sriuba Žingsnis 5
Paimkite keptuvę, patepkite ją saulėgrąžų aliejumi. Į vieną keptuvės pusę sudėkite morkas, o į kitą - susmulkintą svogūną. Kepkite daržoves ant vidutinės ugnies, kol suminkštės ir paruduos, apie 10 minučių.

Žingsnis 6

Jūrinių lydekų žuvies sriuba Žingsnis 6
Paimkite puodą, pripilkite į jį vandens ir sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves. Užvirkite ir sumažinkite ugnį.

Žingsnis 7

Jūrinių lydekų žuvies sriuba Žingsnis 7
Sudėkite bulves, ryžius ir žuvies gabalėlius ir išmaišykite.

Žingsnis 8

Jūrinių lydekų žuvies sriuba Žingsnis 8
Virkite sriubą uždengę maždaug 15 minučių, kol ryžiai ir žuvis išvirs. Nukelkite nuo ugnies ir palikite 10-15 minučių pastovėti po dangčiu. Sriuba paruošta patiekti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos