Publikavimo data: 2024-03-27
Jūrinių lydekų žuvies sriuba su pomidorų pasta
Pomidorų sriuba iš jūros lydekų yra sotus, sotus, bet kartu ir lengvai paruošiamas patiekalas. Jį gali paruošti bet kuri šeimininkė, o tada visa jos šeima įvertins darbą ir su malonumu valgys pomidorų sriubą. Jūrų lydekos yra menkinių šeimos žuvis, kurioje gausu baltymų. Bulvės, svogūnai ir morkos - universalus daržovių rinkinys bet kokiai sriubai, dėl kurių ji pasirodys maistinga ir sveika. Be to, daržovėse gausu skaidulinių medžiagų ir jos iš organizmo pašalina visus toksinus. O pomidorų padažas įprastą žuvies sriubą pavers nauju originaliu patiekalu.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Sutrinkite bulves į batonėlius.
Žingsnis 3
Peiliu žuvies filė padalykite į didelius gabalus.
Žingsnis 4
Morkas stambiai sutarkuokite.
Žingsnis 5
Į keptuvę, iš anksto pateptą saulėgrąžų aliejumi, sudėkite morkas ir svogūnus taip, kad jie būtų skirtingose keptuvės pusėse. Kepkite daržoves ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, kol jos suminkštės ir paruduos.
Žingsnis 6
Į paruoštą kepinį sudėkite pomidorų pastą ir išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies.
Žingsnis 7
Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite bulvių lupenas. Palaukite, kol vanduo užvirs, ir sumažinkite ugnį.
Žingsnis 8
Į bulves sudėkite pomidorų mišrainę, ryžius ir žuvies gabalėlius ir išmaišykite.
Žingsnis 9
Virkite sriubą uždengę dangtį apie 15 minučių, kol ryžiai ir žuvis išvirs. Nuimkite nuo ugnies ir palikite pastovėti 10-15 minučių. Patiekalas paruoštas patiekti.
Kategorijos