Publikavimo data: 2024-09-14
Jūros ešerių sriuba su soromis
Kas gali būti geriau už sočią ir karštą sriubą šaltą žiemos vakarą? Žuvies sriuba su soromis pagal mūsų receptą yra labai soti, tačiau joje nedaug kalorijų, patiekalas puikiai tinka vakarienei. Jei jums nusibodo įprastos sriubos, išbandykite šį variantą. Ešerys yra labai naudinga žuvis, kurioje gausu vitamino B12, soros šalina iš organizmo toksinus, o pats sultinys stiprina imuninę sistemą. Patiekalas išverdamas pakankamai greitai, tokios sriubos jūsų šeima dar nėra ragavusi!
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais, o svogūną - pusžiedžiais. Papriką perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas. Tada supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Ant ugnies pastatykite keptuvę ir įkaitinkite ją su trupučiu aliejaus. Kai ji įkais, sudėkite supjaustytas daržoves. Kepkite daržoves, kol jos taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Pastatykite keptuvę ant ugnies, kai tik vanduo užvirs, sudėkite troškintas daržoves. Tada įberkite reikiamą kiekį sorų. Virkite 10 minučių ir atsargiai nuleiskite žuvį.
Žingsnis 4
Pagal skonį sriubą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Virkite, kol išvirs soros ir žuvis. Kaip padaryti įspūdį Patiekite patiekalą su skrudinta duona.
Kategorijos