Publikavimo data: 2024-10-22
"Kaimiškos salotos" Naujųjų metų stalui.
Pirmą kartą šių salotų paragavau prie šventinio stalo savo uošvės namuose ir, tiesą sakant, net nesupratau, kad pagrindinis ingredientas yra žąsiena. Tačiau noriu jus nuraminti, antį galite pakeisti vištiena. Šios salotos tinka ir šventiniam stalui, ir kasdieniam maisto gaminimui.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsos sultinį, visus sultinio ingredientus užpilkite šaltu vandeniu ir tik vandeniui užvirus sudėkite mėsą.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, panardinkite į verdantį vandenį, kad pašalintumėte kartumą. Tada užpilkite sūrymu iš marinuotų agurkų ir padėkite į šaldytuvą, kad marinuotųsi, kol mėsa keps.
Žingsnis 3
Marinuotus agurkus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Jie papuoš mūsų salotas.
Žingsnis 5
Išvirus mėsą, leiskite jai atvėsti ir šakute padalykite ją į stambius gabalėlius pagal pluoštus (geriau mėsą padalyti į pluoštus, o ne pjaustyti peiliu).
Žingsnis 6
Sumaišykite visus ingredientus: žąsieną, marinuotus agurkus, konservuotus žirnelius, svogūnus, augalinį aliejų, druską, pipirus pagal skonį.
Kategorijos