Publikavimo data: 2024-04-14
Kalakutienos troškinys
Kalakutiena laikoma viena iš mažiausiai kaloringų ir kartu sveikiausių mėsų. Sriubos su kalakutiena būna sočios, bet saikingai lengvos. Šči iš kalakutienos - lengvas ir aromatingas pirmojo patiekalo variantas, kurį galite paruošti per mažiau nei valandą. Pagrindiniai sriubos ingredientai yra kalakutienos filė, šviežios daržovės ir žolelės.
Žingsnis 1
Kruopščiai susmulkinkite kopūstus ir bulves.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka, o svogūnus susmulkinkite.
Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką ir smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną.
Žingsnis 4
Kalakutienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūnus, česnakus ir morkas. Išmaišykite ir kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Pagardinkite pasirinktinai druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Kalakutienos filė sudėkite į puodą. 3-5 minutes pavirkite sultinį.
Žingsnis 7
Į sultinį sudėkite bulves ir kopūstus. Sriubą virkite 5-7 minutes.
Žingsnis 8
Sriubą pabaigti su kepsniu. Kruopščiai išmaišykite ingredientus ir virkite dar 3-5 minutes.
Žingsnis 9
Sriubą išpilstykite į lėkštes porcijomis su smulkiai supjaustytų svogūnų papuošimu. Gero apetito!
Kategorijos