Kalmarų kimči pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kalmarų kimči

Kimči yra ypatingas patiekalas, kilęs iš Korėjos. Tradicinis kimči yra rauginti kopūstai su paprikomis, svogūnais, česnakais ir daržovėmis. Kimči gaminti galima naudoti bet kokios rūšies kopūstus.
Gaminimo laikas
1690 min.
Laikas virtuvėje
250 min.
Kalorijos
38 kcal.
Baltymai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Kalmarų kimči Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Kalmarų kimči Žingsnis 2
Salotas supjaustykite į keturias dalis iki pat pagrindo. Tada ištraukite rankomis. Įtrinkite lapus druska. Ypač gausiai pabarstykite druska šerdį. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite šiltai 4 valandoms.

Žingsnis 3

Kalmarų kimči Žingsnis 3
Smulkiai susmulkinkite česnaką. Giliame dubenyje sumaišykite kalmarus, svogūnus, česnakus ir adžiką. Gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 10 minučių. Raugintų kopūstų padažas paruoštas.

Žingsnis 4

Kalmarų kimči Žingsnis 4
Paimkite švarią formą. Aptepkite kopūstus padažu iš adžikos, kalmarų, svogūnų ir česnakų. Įdėkite į formą ir padėkite į šaldytuvą marinuotis 24 valandoms. Kai kopūstas bus marinuotas, jis taps tvirtas.

Žingsnis 5

Kalmarų kimči Žingsnis 5
Po 24 valandų garsusis užkandis bus paruoštas. Patiekite jį supjaustę kopūstus skersai lapų mažais gabalėliais, kad būtų lengviau valgyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprastai, mažai kalorijų, aistringai, žaliasis sezonas, morkų sezonas, kimči, be įprastų alergenų, receptų knyga, Pekino kopūstų kimči

Kategorijos