Publikavimo data: 2024-06-22
Kalmarų kimči
Kimči yra ypatingas patiekalas, kilęs iš Korėjos. Tradicinis kimči yra rauginti kopūstai su paprikomis, svogūnais, česnakais ir daržovėmis. Kimči gaminti galima naudoti bet kokios rūšies kopūstus.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Salotas supjaustykite į keturias dalis iki pat pagrindo. Tada ištraukite rankomis. Įtrinkite lapus druska. Ypač gausiai pabarstykite druska šerdį. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite šiltai 4 valandoms.
Žingsnis 3
Smulkiai susmulkinkite česnaką. Giliame dubenyje sumaišykite kalmarus, svogūnus, česnakus ir adžiką. Gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 10 minučių. Raugintų kopūstų padažas paruoštas.
Žingsnis 4
Paimkite švarią formą. Aptepkite kopūstus padažu iš adžikos, kalmarų, svogūnų ir česnakų. Įdėkite į formą ir padėkite į šaldytuvą marinuotis 24 valandoms. Kai kopūstas bus marinuotas, jis taps tvirtas.
Žingsnis 5
Po 24 valandų garsusis užkandis bus paruoštas. Patiekite jį supjaustę kopūstus skersai lapų mažais gabalėliais, kad būtų lengviau valgyti.
Kategorijos