Kalmarų vinaigretė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kalmarų vinaigretė

Vinaigretė yra rusų virtuvės patiekalas, kuris labai dažnai ruošiamas vakarienei. Jo pagrindą sudaro klasikinės daržovės: bulvės, morkos, svogūnai, burokėliai ir rauginti agurkai. Patiekalą galite papildyti žaliaisiais žirneliais. Kalmarai suteiks vinaigrette ypatingo skonio. Toks ingredientų derinys suteiks klasikiniam patiekalui visiškai naują skambesį. Svečiai tikrai nustebs pamatę ant stalo vinegretą su kalmarais. Šis patiekalas patiks visiems, ypač jūros gėrybių mėgėjams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kalmarų vinaigretė Žingsnis 1
Visas daržoves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Kalmarų vinaigretė Žingsnis 2
Kalmaro filė supjaustykite plonomis juostelėmis. Sudėkite ją ir daržoves į salotinę.

Žingsnis 3

Kalmarų vinaigretė Žingsnis 3
Sumaišykite visus ingredientus. Pasūdykite ir pagardinkite augaliniu aliejumi.

Žingsnis 4

Kalmarų vinaigretė Žingsnis 4
Paruoštą užpiltį patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, virtos daržovių salotos, paprasta, sala, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, užpilamas padažas, salotos naujiems metams, karštieji patiekalai naujiems metams, sudėtyje nėra bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su marinuotais agurkais, užpilo su raugintais kopūstais, salotos su baltosiomis pupelėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, salotos su augaliniu aliejumi, garnyras su baltosiomis pupelėmis

Kategorijos