Publikavimo data: 2025-08-19
Kapustniakas su dešra ir raugintais kopūstais
Kapustniakas su raugintais kopūstais ir raugintais kopūstais yra kažkas tarpinio tarp sočios sriubos ir neįprasto karšto patiekalo, šiek tiek sūriai rūkyto skonio dėl raugintų kopūstų ir virtos rūkytos dešros. Jis tikrai patiks mėgstantiems rūkytą ir aštrų maistą. Prieš patiekiant kopūstų patiekalą jo virimo metu apetitą žadina kvapas, tai sotus ir aromatingas patiekalas, kurio žavesiui sunku atsispirti.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstus. Sutarkuokite morkas, česnaką ir svogūną.
Žingsnis 2
Nulupkite foliją ir supjaustykite dešrą žiedais.
Žingsnis 3
Nuluptas bulves supjaustykite skiltelėmis.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų ir 15-20 min. ant vidutinės ugnies kepkite raugintus kopūstus, morkas, česnakus ir svogūnus, kol jie taps auksinės spalvos. Kepdami daržoves nepamirškite įdėti lauro lapą!
Žingsnis 5
Į daržoves supilkite pomidorų pastą ir virkite dar 5-10 minučių.
Žingsnis 6
Kitoje keptuvėje ant vidutinės ugnies 10-15 min. kepkite dešros žiedus. Įberkite druskos ir pipirų. Tada į daržoves sudėkite bulves, keptą dešrą ir 2-3 puodelius vandens. Troškinkite 20-30 minučių, kol visiškai išvirs.
Žingsnis 7
Į lėkštes supilkite kapustnjaką su dešra ir raugintais kopūstais. Papuoškite pagal pageidavimą ir patiekite.
Kategorijos