Publikavimo data: 2024-04-03
Ukrainietiškas kapustniakas su kopūstais
Kapustniakas yra sotus ir sotus patiekalas. Klasikinius ukrainietiškus kopūstus su kopūstais paruošti gana paprasta. Jam pagaminti reikia: mėsos, daržovių ir lašinių. Ši sriuba ruošiama ir iš šviežių kopūstų, ir iš raugintų kopūstų. Vietoj kiaulienos galite rinktis jautieną ir nedėti šprotų, kad kopūstų sriuba būtų mažiau riebi. Taip pat galite eksperimentuoti su prieskoniais ir produktais, pavyzdžiui, į receptą įmaišyti sorų.
Žingsnis 1
Toliau ruoškite sriubos pagrindą. Mėsą sudėkite į puodą su vandeniu. Užvirus nuimkite putas. Į puodą su mėsa sudėkite šviežius kopūstus. Virkite ant vidutinės ugnies 90 minučių.
Žingsnis 2
Pasirūpinkite šonine. Šoninę sudėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Pasūdykite ir kepkite 5-7 minutes. Išimkite mėsą iš keptuvės ir sudėkite į ją pakepintą šoninę.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Į keptuvėje likusius riebalus sudėkite smulkintus svogūnus ir morkas ir kepkite 7-10 minučių. Tada sudėkite pomidorų padažą, prieskonius, druską ir pipirus ir 8-10 min. troškinkite, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Pereikite prie paskutinio gaminimo etapo. Į sriubą sudėkite kepsnį ir bulvių košę ir virkite dar 15 minučių ant vidutinės ugnies. Paruoštą kopūstų sriubą palikite 30 minučių, kad pritrauktų.
Kategorijos